Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Placaj Ceramic Klinker 05 The Secret Garden / Rustic
Placaj Ceramic Klinker 05 The Secret Garden / Rustic Placaj Ceramic Klinker 05 The Secret Garden / Rustic Placaj Ceramic Klinker 05 The Secret Garden / Rustic Placaj Ceramic Klinker 05 The Secret Garden / Rustic Placaj Ceramic Klinker 05 The Secret Garden / Rustic Placaj Ceramic Klinker 05 The Secret Garden / Rustic Placaj Ceramic Klinker 05 The Secret Garden / Rustic Placaj Ceramic Klinker 05 The Secret Garden / Rustic Placaj Ceramic Klinker 05 The Secret Garden / Rustic

Placaj Ceramic Klinker 05 The Secret Garden / Rustic

2,86 lei
Placaj Ceramic Klinker 05 The Secret Garden / Rustic este disponibil pentru achizitia unui multiplu de 50 de bucati.

Calculeaza necesarul de produse pentru proiectul tau

Calculeaza necesar

Disponibilitate: Stoc furnizor

Livrare: Transmis Dupa Plasarea Comenzii

      


• Placaj Ceramic Klinker 05 The Secret Garden / Rustic, în culoarea sa se referă la atmosfera de basm din grădina magică. Cumoare atenuata, ușor tulbure, cu o atingere de culoare verde cenușie, clincherul roșu natural aduce în minte o plantă delicată trezită la viață în primăvară.

  • Descriere
  • Mai multe informatii
  • Documente asociate
  • Video

Descriere

• Plusurile tehnice si extetice ale placajelor Klinker sunt excelente:

Rezistenta - Oricat de mare este suprafata placata cu klinker, fatada nu se deterioreaza si aspectul ei nu are de suferit
Rezistenta la inghet-dezghet - Chiar si in stare saturata de apa, placajul klinker rezista la 100 de cicluri de inghet-dezghet
Rezistenta la factorii externi - klinkerul pentru fatade, placari si pavaje este produs dintr-un amestec special de materiale ceramice, arse la temperatura de 1200ºC. Rezista excelent la factorii externi, in lungul interval al sezonului toamna-iarna.
Durabilitate în timp - Placajul rezista în timp, zeci sau chiar sute de ani, fara a fi inlocuit. Fatadele rezista chiar si in medii ostile sau in conditii de expunere la contactul cu substante chimice.
Absorbtie mica de apa - Placajul klinker are o capacitate mica de absorbtie de apa[3%], deci are o rezistenta ridicata la inghet-dezghet.
Intreţinere usoara - Fatada nu isi pierde din culoare odata cu trecerea anilor, nu necesita inlocuire partiala sau totala si nici alte operatii de mentenanta, ca in cazul tencuielilor.
Permite difuzia vaporilor de apa - Peretii respira, evitand aparitia mucegaiului la interior si asigurand sanatatea intregii familii.
Material ecologic - CKlinkerul este fabricat 100% din materiale naturale. In procesul de fabricatie se folosesc doar argila, apa, foc, aer si pasiune.
Aspect aparte - O gamă foarte variată de culori oferă posibilităţi nelimitate de cromatică şi design.
                         - Ușor de utilizat în combinație cu alte materiale, cum ar fi lemnul, sticla, profilele decorative sau aluminiul.

Caracteristici

Producator King Klinker
Absorbtie Apa ≤ 3%
Ambalare Cutie
Ambalare Cutie 50bc
Suprafata Neteda
Grosime 10mm
Lungime 250mm
Latime 65mm
Greutate 0.33kg
Documente asociate

Video