Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.klinkeronline.ro

I. DESPRE NOI:

Site-ul www.klinkeronline.ro se afla in proprietatea si administrarea BRICOPOINT SRL, cu sediul social in Iași, Str. Vămășoaia nr.8, 700650, număr de ordine in Registrul Comerțului J22/693/2014, Cod Unic de Inregistrare RO 33081982, capital social 200,00 Lei.

CONTACT:

         Adresa de corespondenta ptr servicii postale: Iași, Cal. Chișinăului 98-100, 700180, jud. Iași

         Adresa depozit / showroom:  Iași, Cal. Chișinăului 98-100, 700180, jud. Iași

         Program de lucru: 08:30 -18:30

DEPARTAMENT VÂNZĂRI:

         +40 756 778 626

         vanzari[at]klinkeronline.ro                              

SUPORT TEHNIC:

         +40 755 424 249

         vanzari[at]klinkeronline.ro

 

II. DESPRE www.klinkeronline.ro:

www.klinkeronline.ro este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor listate pe site. Achiziția produselor se face pe bază comenzilor făcute online sau telefonic. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si Condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

BRICOPOINT SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o alta notificare. Cea mai recentă versiune poate fi gasita accesând această pagină.

 

III. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ:

Conținutul și designul www.klinkeronline.ro, precum și orice alt material având legătură cu acesta, trimis prin email sau furnizat dumneavoastra prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțin BRICOPOINT SRL și/sau colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat în mod expres - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală.

Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele de pe siteul web www.klinkeronline.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea BRICOPOINT SRL.

Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale www.klinkeronline.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea BRICOPOINT SRL.

Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a www.klinkeronline.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul www.klinkeronline.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă.

Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea BRICOPOINT SRL.

 

IV. ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR:

www.klinkeronline.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator).

Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de magazinul online, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.klinkeronline.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator).

Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dvs. a termenilor și Condițiilor de utilizare a www.klinkeronline.ro si a Politicii de Confidențialitate a acestuia.

Aceste reglementari constituie bază contractuala a raporturilor dintre utilizatori și BRICOPOINT SRL.

Întrucât prevederile termenilor și condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic.

În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile www.klinkeronline.ro.

Dacă folosiți informații din acest site, sunteti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitații datelor de acces in contul dumneavoastra de utilizator si sunteti de acord sa va asumați responsabilitatea pentru toate activitațile efectuate din contul dumneavoastra de utilizator, creat pe site.

www.klinkeronline.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

 

V. DATE PERSONALE:

Prin înregistrarea ca utilizator al www.klinkeronline.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nașterii dar si alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.klinkeronline.ro.

Vă rugăm să accesați "Politica de confidențialitate" pentru a vă  informa cu privire la informațiile colectate de www.klinkeronline.ro, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile cu privire la protejarea intimității dumneavoastră.

www.klinkeronline.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

 

VI. PROCEDURA DE CUMPĂRARE:

www.klinkeronline.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis.

Cu toate acestea, www.klinkeronline.ro nu garanteaza că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori.

Dacă un produs oferit de www.klinkeronline.ro este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe Site, îl puteți returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare.

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.klinkeronline.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:

  •   Identificarea si alegerea produselor;
  •   Înregistrarea dvs. ca utilizator al www.klinkeronline.ro;
  •   Efectuarea plății produselor.

Plata se efectuează online, sau prin transfer bancar/ordin de plată, în condițiile reglementate la Capitolul VIII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, prețul livrării și, dacă este cazul, prețul timbrului verde, în conformitate cu dispozițiile HG 448/2005.

Livrarea produselor comandate și achitate va fi însoțită, dacă este cazul, de certificatul de garanție, de certificatul cu privire la service-ul post-vânzare asigurat de către producător/importator/distribuitor și/sau alte certificate dacă este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.klinkeronline.ro, sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care Site-ul își derulează operațiunile.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în bază de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta, dacă produsul nu s-a livrat încă.

Înregistrarea comenzii nu reprezintă și confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către operatorii noștri în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare.

 

VII. LIVRAREA COMENZILOR:

Produsele comandate se livreaza în toată țara (cu excepția zonelor în care firma de curier nu o poate acoperi), utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii.

Produsele se afla în ambalajul original, sigilat, al producătorului sau intr-un alt ambalaj.

Livrarea comenzilor pentru produsele aflate în stoc se efectueaza în maxim 72 de ore. Pot exista și excepții foarte rare când livrarea poate dura mai mult, datorită unor situații neprevăzute.

In funcție de volumul și valoarea comenzii, dar și de localizarea geografica a adresei de livrare, se pot percepe taxe de transport. Aceste taxe de transport vor fi evidențiate explicit pe furmularul de comanda ce poate fi vizualizat online în momentul plasării comenzii, dar și pe factură proformă care va fi expediata prin email si care va stă la bază efectuării plății.

Pentru produsele afișate cu mentiunea "disponibil la comandă", termenul de livrare va fi comunicat de un reprezentant  www.klinkeronline.ro.

 

VIII. CUM CUMPĂR ȘI CUM PLĂTESC PE SITEUL www.klinkeronline.ro:

VIII.1 PREȚURILE:

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe www.klinkeronline.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adaugată de 19%, valabilă în România).

Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcâie de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.

Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă.

Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe Site sunt valabile in perioada de timp menționat / în cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

In cazul in care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in bază de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, dacă produsul nu s-a livrat inca.

Dacă marfa este livrata pe paleti, cumpărătorul trebuie fie sa achite contravaloarea paletilor, fie sa ii returneze ori sa ofere in schimb, pe loc, alti paleti de acelasi tip. In situația achitarii acestora, paletii vor fi trecuti pe o factură separata care va fi inmanata de către sofer, iar plată se va face cash in momentul receptiei marfii.

 

VIII.2 PREȚ DERIZORIU SAU CARACTERISTICI ERONATE:

Vânzătorul face toate eforturile in a furniza informații corecte despre prețul si caracteristicile produselor. E posibil ca unele prețuri si/sau caracteristici să fie eronate.

In cazul înregistrării unei comenzi cu un preț derizoriu, Vânzătorul are dreptul sa anuleze comanda Cumpărătorului.

In cazul înregistrării unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate, Vânzătorul va depune toate eforturile in vederea livrarii către Cumpărător a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate in site la momentul plasării comenzii.

Dacă Cumpărătorul nu este de acord cu propunerile Vânzătorului, Vânzătorul are dreptul sa anuleze comanda Cumpărătorului.

 

VIII.3 CUM CUMPĂR:

Puteti cumpăra produse prin www.klinkeronline.ro urmând câțiva pași:

a. Selectati produsul pe care doriti să-l achizitionati și apăsați "Adaugă în coș"

b. După ce ați adăugat în coș toate produsele ce doriți să le achiziționați apăsați "Finalizare comandă"

c. Adăugați adresa de livrare

d. După ce primiți informații cu privire la costul livrării, "Plasați comanda"

Adresa de e-mail are importanta extremă deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă. Mai mult de atât, www.klinkeronline.ro nu va putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dvs.

Dacă adresa de livrare nu este aceeași ca adresa de facturare, indicați acest lucru prin selectarea opțiunii respective.

Dacă adresa de livrare sau de facturare nu sunt aceleași cu adresele pe care le aveți înregistrate în contul de utilizator de pe Site, înainte de a trece la următorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceți adresele de facturare și/sau de livrare valabile pentru comanda respectivă.

 

VIII.4 METODE DE PLATĂ:

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege următoarele metode de plată: transfer bancar sau ordin de plată.

Alegând metoda de plată Transfer bancar/ordin de plată, veți primi prin e-mail o factură cu toate datele privitoare la comanda dvs., următorul pas fiind efectuarea plății în cel mai scurt termen.

În procesul efectuarii plății prin transfer bancar/ordin de plată, trebuie sa mentionați la secțiunea - Detalii de plată a ordinului de plată, numărul facturii primite prin email, care reprezintă confirmarea comenzii plasate.

După efectuarea plății prin transfer bancar/ordin de plată, va rugăm sa ne trimiteți o confirmare de plată la adresa vanzari[at]klinkeronline.ro, în maximum 24 de ore.

In urma aprobării tranzacției, veți primi prin email informațiile relevante pentru comanda dvs..

Toate detaliile referitoare la procesul de cumpărare pot fi gasite la adresa www.klinkeronline.ro/cum-cumpar-platesc

 

IX. RETURNAREA PRODUSELOR:

Conform legislației romanesti in vigoare, renuntarea la cumpărare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienți persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand condițiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.

Încheierea contractului de vânzare-cumpărare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislației romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeași stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fără sa prezinte modificări fizice, lovituri, zgarieturi, etc).

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

 

X. RECENZII, COMENTARII, COMUNICĂRI SI ALTE TIPURI DE CONȚINUT:

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut,  trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu încălca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale; nu contine viruși informațici, comunicări comerciale, politice, care instiga la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam.

În vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicări si alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identitați false.

www.klinkeronline.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori si nu are obligația de a revedea periodic acest conținut.

Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări si alte tipuri de conținut pe www.klinkeronline.ro, transmiteti, in afără cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.

Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară.

Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări si alte tipuri de conținut pe www.klinkeronline.ro, cedați dreptul Societații de a folosi numele dvs. in relație cu materialele postate; garantați ca dețineți sau controlați intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați; ca materialele postate nu violează nici una dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor si alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale www.klinkeronline.ro.

www.klinkeronline.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge, orice tip de conținut sau activitați ale utilizatorilor pe Site. www.klinkeronline.ro nu este responsabil si nu își asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe Site. www.klinkeronline.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

 

XI. FORTA MAJORA:

www.klinkeronline.ro, afiliații sau/si in general furnizorii de produse sau servicii către www.klinkeronline.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.klinkeronline.ro.

Această exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.klinkeronline.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informațici, accesul neautorizat in sistemele www.klinkeronline.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislația romana in vigoare.

 

XII. PUBLICITATEA:

www.klinkeronline.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum și la produse ori servicii aparținând terților.

Prin utilizarea www.klinkeronline.ro si prin acceptarea Termenilor si Condițiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidențialitate, va exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale. www.klinkeronline.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terților.

Dacă ați observat că Site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm sa ne trimiteți o inștiințare la adresa de email: office[at]bricopoint.ro, sau sa ne contactați la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afișate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XIII. LEGISLATIE APLICABILĂ:

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.klinkeronline.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si condițiile www.klinkeronline.ro se supun legislației române. In caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, in termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul BRICOPOINT SRL.

În cazul in care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instanțelor judecătorești competente de pe raza municipiului Iași.

 

XIV. PREZENTAREA OFERTEI:

BRICOPOINT SRL își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.klinkeronline.ro, fără o înștiintare prealabilă.

Datele tehnice prezente pe site-ul www.klinkeronline.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală.

Fotografiile de pe site-ul www.klinkeronline.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.

XV. CONCILIERE:

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau telefonic cu persoana de vânzări responsabilă de comanda dvs, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Nicu DAMIAN, telefon  +40 756 778 626 sau e-mail vanzari[at]klinkeronline.ro