Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Trepte si Dale

TREPTE SI PLACAJE

Durabil și elegant - plăcile de klinker pentru scări exterioare și pentru placaje sunt o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să obțină un aspect eficient pentru casa lor de mulți ani!
Scările, pardoselile, balcoanele, terasele și intrările pentru case din klinker King Klinkier sunt ceramică de clădire de cea mai înaltă calitate. Scările de klinker se caracterizează printr-o durabilitate optimă și rezistență la factorii externi, mai ales de îngheț, motiv pentru care pot fi utilizate cu succes la exterior.
Datorită tehnologiei de prelucrare umedă și de formare umedă, plăcile noastre de klinker nu numai că sunt rezistente la îngheț, dar, de asemenea, prin structura lor de suprafață aspră, obțin proprietăți antiderapante. De aceea, plăcile de klinker King Klinker sunt mai sigure pentru oricine.
Sortimentul nostru include diferite tipuri de elemente de klinker destinate a fi utilizate pe scări și pardoseli exterioare, inclusiv trepte venetice, benzi antice, seturi romane, placi și piedestale.
Produsele klinker King Klinker sunt o alegere dovedită pentru cei mai pretențioși clienți. Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră de scări de klinker!

Seteaza descrescator

Seteaza descrescator